Arcon In Logo
Naslovna O nama Usluge Projekti Kontakt
Switch to Bosnian Switch to English

O NAMA

Izvođač kojem možete vjerovati

Tokom 30 godina poslovanja Proizvodno, građevinsko i uslužno preduzeće "ARCON - in" d.o.o. Zenica pokazalo se kao profesionalan i pouzdan poslovni partner u oblasti građevinarstva.

Kao privatno preduzeće koje posluje u grupaciji malih i srednjih preduzeća, bavimo se inžinjeringom i konsaltingom u građevinarstvu, projektovanjem i građenjem građevinskih objekata. Naše usluge uključuju izgradnju po sistemu "ključ u ruke", te roh-bau projekte, rekonstrukcije, sanacije, adaptacije i dogradnje privrednih, industrijskih, poslovnih, javnih, vjerskih, stambenih (kolektivnih i individualnih), vikend i drugih tipova objekata.

"ARCON - in" d.o.o. Zenica izvodi radove za potrebe širokog spektra pravnih klijenata te fizičkih lica. Od dosadašnjih investitora posebno izdvajamo: Američka ambasada u Sarajevu, SFOR HQ Sarajevo, ZE-DO kanton, Grad Zenica, Grad Visoko, Općina Tešanj, Općina Maglaj, Turska vojna misija u BiH, UniCredit bank, Ustavni sud BiH u Sarajevu, Medicinski fakultet u Sarajevu, JP "BH pošta", JP "Elektroprivreda BiH", JP "Tržnica" Zenica, "Metalno" Zenica, KPZ ZT Zenica, JU "Služba za zapošljavanje ZE-DO kantona", Udruženje "Humanost-Societas Humanitatis" Zenica, brojne humanitarne organizacije i veliki broj drugih pravnih i fizičkih lica. Detaljne informacije o projektima, mogu se pronaći i na ovoj web stranici.

Cijeli niz projekata izgradnje novih te rekonstrukcije i adaptacije postojećih objekata koje smo uspješno izveli, pokazali su da je Preduzeće u potpunosti osposobljeno za visokoprofesionalno izvođenje različitih vrsta radova u građevinarstvu. Tradicionalna ili nova tehnologija građenja, garant su kvaliteta naših radova prema najvišim standardima.

Naš tim je sačinjen od iskusnih inžinjera te visokokvalifikovanih radnika potrebnih struka. Visokokvalifikovan i iskusan menadžment tim i prateće administrativno osoblje sposobno je za kvalitetnu organizaciju i realizaciju svakog preuzetog građevinskog ugovora. Krasi nas visok stepen kooperativnosti i fleksibilnosti u radu što su svi dosadašnji investitori prepoznali kao posebnu prednost Preduzeća. U slučaju potrebe, angažujemo dodatno stručno osoblje te podizvođače i kooperante, uvijek pažljivo vodeći računa o zahtjevima svakog pojedinačnog projekta.

Građevinska dizalica
Mladi poslovni čovjek

Mlada žena s kovrčavom kosom

Veseli mladić